Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Εφιάλτης στο δρόμο για τα Σκόπια

Πολλά γράφτηκαν και θα γραφούν για το έγκλημα που συντελείται αυτές τις μέρες στη χώρα μας και το ξεπούλημα της ιστορίας και της καρδιάς ενός ολόκληρου λαού, τώρα που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ παραχωρεί το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια.
Που φτάσαμε; Σε τι κατάντια; Τι συζητάμε;
Συζητάμε πως θα προδώσουμε τη χώρα μας. Είναι δυνατόν να συζητάμε κάτι τέτοιο; Είναι δυνατόν να το συζητούν στην Ελληνική Βουλή, βουλευτές που εκλέχθηκαν να υπηρετούν το συμφέρον της Ελλάδας και όχι κάποιας άλλης χώρας; Μήπως τα έχουμε χάσει εντελώς;
Αν αυτοί που είναι μέσα στη Βουλή έχουν τρελαθεί και κάνουν ό,τι τους συμφέρει ή ό,τι τους κατέβει, εμείς που είμαστε απέξω και τους ακούμε, που τους ψηφίσαμε λόγω ηλιθιότητας, τι κάνουμε τώρα; Καθόμαστε και παρακολουθούμε πόσο πιο χαμηλά μπορεί να πέσει ένας νεοραγιάς.
Ακούμε να πιπιλίζεται διαρκώς η καραμέλα ότι 145 χώρες αναγνωρίζουν τα Σκόπια ως Μακεδονία. 145 βάρβαροι μπορούν να λένε ότι θέλουν, εμείς που ξέρουμε την αλήθεια, εμείς που μεταλαμπαδεύουμε τον πολιτισμό, εμείς οι Έλληνες που φυλάττουμε Θερμοπύλες τι δεχόμαστε; Γιατί αποδεχόμαστε τα ψεύδη, την παραχάραξη της ιστορίας, την κοροϊδία μέσα στα μούτρα μας;
Γιατί δεχόμαστε να ξεπουλιόμαστε σαν πραμάτεια στο σκλαβοπάζαρο και μάλιστα σε ένα κρατίδιο ανύπαρκτο στο χάρτη; Ένα κρατίδιο ανύπαρκτο από κάθε άποψη, με έναν ανύπαρκτο μακεδονικό λαό, μια ανύπαρκτη μακεδονική γλώσσα, μια ανύπαρκτη μακεδονική ιστορία. Δεχόμαστε να δώσουμε γη και θάλασσα, Θεσσαλονίκη και Ελληνική ΑΟΖ στους ανύπαρκτους! Δεχόμαστε να γίνει η μέρα, νύχτα και το φως σκότος. Πόσο χαμηλά μπορούμε να πέσουμε ως λαός;
Ήρθανε όλοι οι παρατρεχάμενοι των σκοταδιστών του πλανήτη Γη, να κάνουν τα πειράματά τους στους Έλληνες κι όλοι οι εναπομείναντες σκεπτόμενοι Ευρωπαίοι, που στενάζουν κάτω από το ζυγό των ίδιων προδοτών του ανθρωπίνου γένους που πουλάνε και τη μάνα τους για εξουσία, περιμένουν από εμάς μια αχτίδα αντίστασης, μια αχτίδα φωτός, μια αχτίδα αλήθειας ενάντια στο ψέμα που έχει κυριεύσει τον πλανήτη.
Μάταια περιμένουν. Σε λίγο θα μας πουν να μη λεγόμαστε καν Έλληνες κι ότι το έθνος αυτό εξαφανίστηκε μέσα στο χρόνο. Εμείς με την ίδια απάθεια θα βλέπουμε το ίδιο έργο στην τηλεόραση και θα δεχόμαστε πως οι Έλληνες δεν υπάρχουν πια;
Ας κάνουμε επιτέλους την αυτοκριτική μας. Κανείς δεν θα έρθει να μας σώσει. Μόνοι μας θα σώσουμε τους εαυτούς μας και την πατρίδα μας. Ας έρθουμε στα συγκαλά μας και μην αφήσουμε αυτό το ψέμα να επικρατήσει. Αν ακόμα και τώρα μείνουμε απαθείς, τότε τίποτα δε θα σταματήσει την κατρακύλα μας.
Ελληνικέ λαέ, παρακολουθείς μια χούφτα υψηλόμισθων υπαλλήλων που εσύ χρυσοπληρώνεις, να κανονίζουν για σένα, για την πατρίδα και για τα παιδιά σου ένα σκοτεινό μέλλον σκλαβιάς και υποταγής, την ώρα που σε γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια. Τι θα κάνεις; Ξεκαθάρισε ότι το μέλλον αυτών που θα προδώσουν τη χώρα θα είναι αυτό που τώρα σχεδιάζουν για σένα και τα παιδιά σου.
Μπορεί να φαίνονται άνετοι κι ότι βρίσκονται στο απυρόβλητο, αλλά τρέμουν την οργή σου. Δεν τους εξουσιοδοτείς για να σε ξεπουλήσουν και να κομματιάσουν την πατρίδα σου. Άσε τις παραλίες και τις διακοπές και στάσου στο ύψος των περιστάσεων επιτέλους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου