Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2017

Hello we are Έλληνες

Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψω τον ξεπεσμό αυτού του λαού,

ούτε και έχει κανείς διάθεση να χαλάσει την ζαχαρένια του, διαβάζοντας διάφορα. Διάφορα του τύπου...Κάποιοι δώσανε ψεύτικες υποσχέσεις, κάποιοι μας κορόιδεψαν (μπλά, μπλά, μπλά).
Δεν μας φταίει κανείς, μόνοι μας καταστραφήκαμε όπως και στο παρελθόν. Ανέκαθεν είχαμε πολλούς προδότες σε αυτό το μέρος, έναν-δύο ήρωες και λίγους σε σχέση με το σύνολο έξυπνους, που ακολουθούσαν τους ήρωες. Χτίσαμε την σύγχρονη Ελλάδα (σύγχρονη, εδώ γελάμε δυνατά) γιατί πατήσαμε στην κυριολεξία, πάνω στον πολιτισμό του παρελθόντος, στην κυριολεξία, κάτω απο κάθε σπιθαμή γης υπάρχει ο αρχαίος πολιτισμός των προγόνων (όχι όλων, αλλά αυτών των λίγων που προανέφερα).
Οι σημερινοί Έλληνες λοιπόν, είναι άξιοι μόνο στο να περνάν τις μέρες τους με τον φραπέ και τον φρέντο στο χέρι, να βρίζουν τους πολιτικούς, αλλά να τους φιλάνε τα χέρια όταν τους βλέπουν, να κοιτάνε τις ωραίες και τους ωραίους, να έχουν ένα γρήγορο αμάξι με δυνατά φώτα και δυνατή μουσική, την οποία αυξάνουν όταν περνάνε μπροστά από τις καφετέριες. Λοιπόν οι σημερινοί Έλληνες έχουν γίνει πιο Αμερικάνοι απο τους Αμερικάνους.
Ελάτε όλοι στην Ελλάδα για τουρισμό, είμαστε γλεντζέδες, έχουμε ωραίες παραλίες, ωραία μαγαζιά για αχαλίνωτο clubing και φυσικά είμαστε πολίτες του κόσμου..Hello we are Έλληνες, το έλληνες το λέμε επειδή έχουμε ιστορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου