Τρίτη 24 Ιουλίου 2018

Ποιοι Είναι Οι Εμπρηστές Της Αττικής ; ( Ολα Τα Στοιχεία) Αποτελεί Κοινό Μυστικό, Οτι Η Ελλάδα Είναι Ερμαιο Των Μυστικών Υπηρεσιών Της Τουρκίας Και Της Αλβανίας. Είμαστε Μία Χώρα Υπό Κατοχη.

Σε πολλά σημεία των πληγέντων δασών βρέθηκαν και βρίσκονται τα “πυρομαχικά” εκείνα που μαρτυρούν πως τα δάση μας κάηκαν από εμπρησμούς! Όχι από ενέργειες κάποιων αφελών και απρόσεκτων πολιτών, αλλά από καλά ενορχηστρωμένο σχέδιο ξένων μισελλήνων!
Ωστόσο, η επιβεβαίωση του ρεπορτάζ μας ήλθε, όταν συνελήφθη Τούρκος υπήκοος στην Εγνατία Οδό, την ώρα που έβαζε φωτιά! Μας λένε πως βρισκόταν νόμιμα στην Ελλάδα και πως θα ζητούσε εντός των επομένων ημερών να του χορηγηθεί πολιτικό άσυλο!

Το άτομο αυτό, θα πρέπει να ανακριθεί επισταμένως, προκειμένου να αναγκαστεί να κατονομάσει τις υψηλές διασυνδέσεις του! Μην ακολουθηθεί για άλλη μια φορά η πεπατημένη της κολοβής Δημοκρατίας μας, δηλαδή, να αφεθεί ελεύθερος μέχρι να δικαστεί!

Σε όλα τα παραπάνω, αν συνυπολογίσετε και την τουρκο-αλβανική ηρωίνη που “πέφτει” με τους τόνους στην Ελλάδα (από το 1991) σκοτώνοντας την Ελληνική νεολαία και διαλύοντας την Κοινωνία μας συθέμελα, τότε θα συμπεράνουμε ότι, αν δεν αντιδράσουμε έστω και την ύστατη στιγμή, η Ελλάδα μας και οι Έλληνες θα αφανιστούν χωρίς να απαιτείται σώνει και καλά, κάποιος πόλεμος με την Τουρκία!

Και θα χαίρονται κάποιοι, ονομαστοί και μη εξαιρετέοι πολιτικοί στην Πατρίδα που “συνεργάζονται” με τους εν Ελλάδι πράκτορες των Τουρκο-αλβανών!!

Αμεσος συνεργάτης των μυστικών υπηρεσιών στους εμπρησμούς και στην 
διακίνηση ουσιών είναι ο παθητικός ομοφυλόφιλος Θεόδωρος Κουκούλης. 

Ο Κουκούλης με την εγκληματική οργάνωση του έχει λάβει μέρος σε όλους τους εμπρησμούς που έχουν γίνει στην Αττική και στα Νησιά του Αιγαίου
Πελάγους, τις τελευταίες δύο δεκαετίες. 

Στο ανθελληνικό Τουρκονησι (Μυτιλήνη) στην εισαγγελία, υπάρχουν πληθώρα αδιασειστών στοιχείων εις βάρος του, σχετικά με τις εγκληματικές δραστηριότητες του (εμπρησμοί, εκβιασμοί, πλαστογραφίες, απάτες και ). , 
διακίνηση ναρκωτικών).

Δυστυχώς η εισαγγελία με άνωθεν εντολές δεν διενεργεί ποτε
προανακρίσεις και τις περισσότερες φορές εξαφανίζει τα εις βάρος του στοιχεία.

Ο παρανοϊκός και αδίστακτος εγκληματίας, διαμένει στην Καλλιθέα (Αθήνα) και στην Λέσβο. 


Επειδή δεν υπάρχει καμια απολύτως περίπτωση να σταματήσει, εφαρμόστε
το άρθρο 120 παρ. 4 του Συντάγματος. Διαφορετικά θα συνεχίσει ανενόχλητος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου